De juiste mensen voor de juiste projecten

Al meer dan 15 jaar helpen we hooggekwalificeerde technische profielen te matchen met bedrijven actief engineering, bouw & constructie, productie & onderhoud, installatie & automatisatie of ICT. Dit is hoe zij onze staffing service ervaren.

Tevreden kandidaten

 • "P4P heeft mij heel erg goed begeleid in de zoektocht naar een nieuwe job, op een heel persoonlijke en professionele manier van begin tot einde. Toen ze mij opbelden ivm één vacature die inderdaad echt overeenstemde met mijn profiel, was het meteen duidelijk dat ze de tijd nemen om je cv zorgvuldig na te lezen, waar andere bureaus vaak meerdere vacatures rondsturen waar je duidelijk niet naar op zoek bent. Ze waren ook steeds beschikbaar voor het beantwoorden van allerlei vragen, wat mij tijdens de sollicitaties zeker heeft geholpen. Bedankt P4P voor deze fantastische nieuwe job."

  Alexander

  Vessel Manager

 • "P4P onderscheidt zich van de concurrentie door de tijd te nemen om hun kandidaten beter te leren kennen en onthouden ook wat belangrijk is voor jou. Terwijl andere firma's me dagelijks lukraak opbelden, met voorstellen die zelfs niet in lijn lagen met mijn interesses, kreeg ik bij P4P het gevoel dat ze mij echt begrepen. Geen enkele keer kon ik hen erop betrappen mij een job voor te stellen die ik absoluut niet zou willen doen. En toen ik zelf interesse toonde in een bepaalde vacature die ze aanboden, wisten ze mij - achteraf gezien gelukkig maar - onmiddellijk argumenten te geven waarom deze functie op lange termijn mij persoonlijk niet zou kunnen blijven bekoren. Na 5 introducties bij verschillende firma's resulterend in 4 aangeboden contracten merk je dat hun kennis resultaten boekt. Nu, 2 jaar later, kom ik nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. Bedankt P4P! "

  Mathias

  Project Teamleader & Planning Coordinator

 • "P4P heeft me aan mijn droomjob geholpen! Goede screening, professionele opvolging,... Bedankt P4P!"

  Tom

  Projectleider Bouw

 • "Met P4P kon ik rekenen op persoonlijke begeleiding tijdens mijn zoektocht naar de ideale job. Op basis van mijn profiel en persoonlijke voorkeuren gingen zij op zoek naar jobs die binnen mijn interessegebied lagen. Daarnaast gaven ze mij ook enkele voorstellen die ik zelf niet meteen in gedachten had maar wel de moeite waard bleken. Hierdoor vond ik een job buiten mijn verwachtingen die perfect bij mij paste!"

  Wouter

  Junior Productieverantwoordelijke (Master Bouwkunde)

 • "Tijdens mijn opleiding bij VDAB voor onderhoudselektricien kwam ik in contact met P4P, ze hadden een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden voor me. P4P heeft gezorgd dat ik mijn opleiding kon afmaken, waarna ik kon starten bij een bedrijf waar ik in de toekomst nog vele richtingen uit kan. Bovendien gebeurt alles bij P4P in een gemoedelijke sfeer waardoor je jezelf snel thuis voelt"

  Steven

  Werkvoorbereider

 • "Op het moment dat ik wou veranderen van richting in mijn carrière, heeft P4P mij geholpen om de overstap te maken van werfleiding in de infrastructuurwerken naar werfleiding in de sector van schrijnwerk (ramen en deuren)."

  Johan

  Werfleider Schrijnwerk (Master Bouwkunde)

We werken voor boeiende bedrijven

 • "People 4 Projects heeft reeds meerdere sterke kandidaten kunnen vinden voor verschillende bedrijven in onze groep. Zij voelen perfect aan welke kandidaten matchen met onze bedrijfscultuur en onze waarden. P4P zet sterk in op de Kwaliteit van de kandidaten. Daarbij communiceren zij Open en transparant over de vorderingen van het rekruteringsproces en de competenties van de kandidaten. Zij geven niet op en zijn erg geEngageerd om dé juiste medewerker te vinden. Bovendien gaan ze op een Respectvolle manier met de kandidaten om en is het altijd aangenaam Samenwerken. Zij zijn voor ons een KOERS-waardige partner!"

  Groep Van Roey

  Hilde Kersten, HR Manager

 • "Via People 4 Projects heeft B&R Bouwgroep reeds enkele nieuwe medewerkers kunnen aanwerven, en met succes. People 4 Projects houdt maximaal rekening met de missie, visie en de functiegerelateerde eisen van de B&R Bouwgroep, waardoor wij steeds kwalitatieve en gemotiveerde kandidaten voorgesteld krijgen. De persoonlijke aanpak en integriteit van de medewerkers van People 4 Projects, gekoppeld aan het engagement voor het opbouwen van een lange termijnrelatie, maakt dat we over een fijne rendementsvolle samenwerking kunnen spreken."

  B&R Bouwgroep

  Guy Van Echelpoel, ISO & HR Coördinator

 • "P4P is één van de meest waardevolle rekruteringspartners van SPIE in regio Antwerpen – Kempen – Limburg. Ze begrijpen onze noden en verwachtingen heel goed, voornamelijk door een directe en persoonlijke communicatie met onze recruiters en hun volharding om zoveel mogelijk informatie over de organisatie en de vacatures te krijgen. Daarnaast kan ik hun open, transparante en flexibele manier van werken enorm waarderen. Door een enorme gedrevenheid aan de dag te leggen, slaagt P4P erin om regelmatig één van onze moeilijke technische vacatures in te vullen. De resultaten liegen niet."

  Spie Belgium

  Joost Van Herck, HR Business Partner

 • "People 4 Projects is een betrouwbare partner in je zoektocht naar nieuwe collega’s. De kandidaten die P4P selecteert en voorstelt, zijn bijna altijd een match. Dit komt omdat ze ons bedrijf en onze cultuur goed aanvoelen waardoor ze een neus hebben voor goede kandidaten. De communicatie met People 4 Projects verloopt ook altijd op een heel open en eerlijke manier wat in een fijne samenwerking resulteert."

  Iemants

  Barbara Perdu, HR Manager

 • "P4P volhardend in de gegeven opdracht : Onafhankelijk van welk profiel P4P voor ons moet zoeken, P4P doet er alles aan om net die witte raaf te vinden die bij ons past."

  Smulder Projects

  Carla Wellens, General Manager Supporting Operations Smulders Projects